fbpx

Käytämme evästeitä.

Lähes jokainen yritys tarvitsee nettisivut. Nettisivut ovat yrityksen käyntikortti digimaailmassa. Yritys antaa itsestään ammattimaisemman kuvan, kun sillä on oikeat huolella tehdyt nettisivut, eikä pelkästään facebook-sivu tai blogi. Nettisivujen visuaalinen ilme voi hyvinkin olla tekstisisältöä tärkeämpi, sillä ulkoasulla luodaan mielikuvia ja herätetään kiinnostus.

responsiiviset nettisivut

Sivut voivat olla hyvin pienet tai todella laajat. Sivuilla voi olla monenlaisia toimintoja kuten kuvashow, kuvagallerioita, blogi, yhteydenottolomake, videoita jne. Tai sivut voivat olla hyvin yksinkertaiset. Sivustoa lähdetäänkin suunnittelemaan aina siltä pohjalta, että mikä on sivuston tavoite ja mitä yritys haluaa siellä asiakkaille viestiä.

Luonnollisesti kaikki sivustot toteutetaan responsiivisina, jotta ne toimivat hyvin eri kokoisilla tietokoneilla, tableteilla sekä puhelimilla. Sivustojen mobiiliystävällisyys on koko ajan yhä tärkeämpää sekä asiakaskokemuksen että hakukonenäkyvyyden kannalta. Myös nettisivujen helppo päivitettävyys on huomioitu. Useimpien teksti- ja kuvapäivitysten tekeminen onnistuu, mikäli osaa käyttää jotain tekstinkäsittelyohjelmaa. 

Tarjoamme myös ylläpitopalvelun sivuille, jotta asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia tärkeistä ohjelmistopäivityksistä yms. ja sivusto pysyy hyvässä kunnossa. Hyvin hoidettu sivusto on pitkäikäinen.

Tästä blogikirjoituksesta löytyy lisätietoa siitä, mitä asioita pidämme tärkeänä nettisivujen toteutuksessa.