fbpx

Käytämme evästeitä.

Tulipa mieleeni esitellä tämä projekti täällä blogissakin vihdoin. 

Breathe

Muutama vuosi sitten vedin itseni melko piippuun ja oli pakko hetkeksi pysähtyä ihan vaan hengittämään. Siinä piti jonkin aikaa rauhoittaa elämää ja etsiskellä itseään taas uudestaan. Opetella järjestämään elämää vähän mielekkäämmäksi. 

Find yourself and be that

Itseäni etsiessä löysin taas pitkän tauon jälkeen kynät ja siveltimet. Aloin hahmotella sanoja ja lauseita tietokoneen sijaan perinteisemmillä välineillä. Tämän ajanjakson tuloksena syntyi tämmöinen posterisarja, jossa taustat on tehty vesiväreillä, tekstit tussilla ja ajatukset ovat jollakin tavalla tärkeitä minulle. Tuotteet saivat tuotemerkikseen Joy of Life.

Joy

Elämän ilo löytyi taas jossain vaiheessa, ja päivittäinen työ vie nyt suuren osan arjesta. Elämä on välillä melko hektistä, mutta uskon, että tuo mennyt ajanjakso opetti minulle aika paljon. Käsillä tekeminen on säilynyt mukana ja myös joissain asiakasprojekteissa on nähtävissä konkreettista käden jälkeä. Ja työhuoneen seiniä koristaa liuta voimalauseita, joihin voi aina tarvittaessa palata.

Do What You Love

Näitä julisteita on tullut suunniteltua vähän enemmänkin kuin nämä tässä kuvassa, mutta nämä kahdeksan löytyvät tällä hetkellä valmiina printteinä A4-koossa. Jos julisteet puhuttelevat sinua, niitä on mahdollista ostaa työhuoneeltani Rytmikorjaamolta hintaan 12,50 €/kpl.

Instagram: @joyoflife_graphics
Facebook: @joyoflifegraphics

Joy of Life -sisustusjulisteet