fbpx

Käytämme evästeitä.

Joululomalle jäädessäni aloin miettimään, mitä kaikkea onkaan tänä vuonna tullut touhuttua, ja onhan sitä ollut kaikenlaista. On ollut viime aikoina niin kiirus, ettei ole oikein ehtinyt nauttia työnsä tuloksista, mutta nyt on hyvä aika pysähtyä katsomaan vähän taakse. En malttanut olla kirjoittamatta kuluneesta vuodesta pientä koostetta, niin mahtava vuosi on ollut! Uusia asiakkaita, uusia aluevaltauksia, todella mielenkiintoisia projekteja, ihania ihmisiä. Todella kiitollinen joka ikisestä asiakkaasta ja mahdollisuudesta! Kiitos!

Tahto-lehtiTAHTO
Sain upean tilaisuuden päästä taittamaan Seinäjoen Yrittäjien Tahto-lehteä, jota tehtiin vuoden aikana kahden numeron verran. Lehtitaittajan urani saa onneksi jatkoa myös ensi vuonna, ja pääsen uudistamaan jälleen yhtä lehteä. Odotan innolla!

SADW
Olin mukana Seinäjoki Art & Design Weekin pyörteissä, sekä yhteistyökumppanina, että Markkinointiassarina. Tehtiin kivoja juttuja yhdessä! Myös tämä Hair & Beauty Span näyteikkunoitten tuunaus oli osa viikon satoa.

Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa, tavalla tai toisella.

KIRJATAITTO
Vuoden aikana pääsin tekemään myös kivoja kirjataittoprojekteja, mm. Kasvuyrittämisen käsikirja, joka julkaistiin nettikirjana. Tälle on tulossa myös jatkoa.

NETTISIVUT
Aika monet nettisivut tuli myös vuoden aikana tehtyä, mainittakoon vaikka ekomieli.fi sekä verkkokauppa keltainenkeinutuoli.fi.

YRITYSILME
Logoja ja yritysilmeitä on myös vähän suunniteltu ja päivitetty. Esimerkiksi tämä NeuroSein Oy:n logo.

NeuroSein logo

Muutama mielenkiintoinen ilme odottaa vielä julkistusta ensi vuoden puolelle. Näistä sitten myöhemmin lisää.

IHANA NAINEN
Ihana Elämys Oy:lle pääsin toteuttamaan ihan uudenlaista juttua. Suunnittelin käsin kirjoittamalla Ihana Nainen - ja Ihana Elämys -logot sekä tekstejä oheistuotteita varten. Mm. nämä korvikset on toteutettu tekemäni tekstin pohjalta. Ihana projekti!

ihana korvikset web

Pelkäätkö että satutat?LYÖMÄTÖN LINJA ESPOOSSA
Väkivallan vastaisten kampanjajulisteiden suunnittelu yhdessä Studio Streetin kanssa oli todella mieleenpainuva projekti. Samalla uudistettiin myös yhdistyksen nettisivut kuvineen.

Tässä joitain projekteja vuoden varrelta. Lisäksi tietenkin kaikkien ihanien vakiasiakkaitten kanssa on tehty isompia ja pienempiä juttuja. Muutamia projekteja on toki vielä työpöydällä odottamassa tammikuussa jatkuvaa työstöä.

Kiitos tästä vuodesta! 
Jatketaan samalla sykkeellä ensi vuonna.

Nyt oikein ihanaa joulun aikaa kaikille!

joulua 17 1200px

-Piia