fbpx

Käytämme evästeitä.

Piia Koivuporras, Markkinoinnin Oikea KäsiMarkkinointiassistentti vuokrattavana

Tarvitseeko yrityksesi markkinointi lisää buustia? Tiedät että markkinoinnin hyväksi olisi tehtävä jotain, mutta aika ei riitä. Tai osaaminen. Uuden työntekijän palkkaaminen ei kuitenkaan tule kysymykseen. Tällaisessa tilanteessa ratkaisu voi olla assistenttipalvelu.

Mitä assistentti voi tehdä?

Markkinointiassistentin tehtävät liittyvät pääsääntöisesti yrityksen ulkoiseen sekä sisäiseen markkinointiin. Tehtäviä voivat olla mm.
- ilmoitusten, mainosten, esitteiden, lomakkeiden ym. materiaalin suunnittelu
- nettisivujen tai verkkokaupan päivittäminen
- sosiaalisen median kanavien hoitaminen ja kehittäminen
- uutiskirjeiden tekeminen
- opastus/koulutus

Lisäksi assistentin on mahdollista hoitaa myös muita yrityksen juoksevia asioita, kuten:
- laskutusta
- laskujen maksua
- mahdollisesti myös asiakaspalvelua

Miten se toimii?

Assistenttipalveluista voidaan sopia esim. joku tuntimäärä aina tarpeen mukaan tai säännöllisesti vaikka päivä kerran viikossa, päivä kerran kuukaudessa tai mikä sitten onkaan juuri sinun yrityksesi tarve. Saat laskun vain sovituista tunneista. Tuntihinta riippuu hieman tehtävistä, sekä tuntimäärästä.

Myös työn suorituspaikasta voidaan sopia. Tehtävät voidaan suorittaa etänä, mikäli ne ovat sellaisia, ettei tiivistä yhteistyötä tarvita. Mahdollista on myös työskennellä paikan päällä yrityksenne tiloissa.

Jos tuntuu siltä, että tämä voisi olla ratkaisu sinulle, ota yhteyttä. Käydään läpi yrityksesi tarpeet ja tehdään suunnitelma!

 

Piia Koivuporras
040 5168727