fbpx

Käytämme evästeitä.

Lomat on nyt pidetty ja vuosikin vaihtunut. Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Hoksasin että syksyn kiireissä on kokonaan jäänyt postaamatta blogiin tämä ihana kassiprojekti, johon pääsin osalliseksi viime vuonna. Emma´s & Mama´sin Emman kanssa yhdessä ideoitiin yritykselle Lovely Shopping Bag. Halusimme että kassista tulisi laadukas ja kiva kantaa, eikä vain ihan perinteinen mainoskassi. Työtavatkin poikkesivat hieman normaalista, sillä tällä kertaa suunnittelussa käytettiin vesivärejä ja tusseja. 

Katso tästä video kassin suunnitteluprojektista ja valmiista tuotteesta!

 

Sivutuotteena tästä projektista syntyi yritykselle oma raitakuosi sekä käsinkirjoitettu Lovely Shop -teksti, joita hyödynnetään muissakin markkinointimateriaaleissa.  

Lokakuun alussa se vihdoin sitten tapahtui! Muutimme Studio Streetin kanssa yhteiseen työtilaan Rytmikorjaamolle ja olemme tästä muutosta ihan innoissamme!

Nyt kun meillä toimii samassa tilassa sekä graafinen suunnittelija, että yrityskuvauksen ammattilainen, voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Yrityksen visuaalista ilmettä pystytään miettimään kokonaisvaltaisemmin saman pöydän ääressä sekä kuvaajan että graafisen suunnittelijan voimin. 

Tässä on nyt reilu kuukausi tehty muuttoa ja järjestetty paikkoja, mutta nyt alkaa tila olla siinä mallissa, että voimme esitellä sitä muillekin.

Tervetuloa tutustumaan työtilaamme ja palveluihimme avoimien ovien merkeissä keskiviikkona 7.11. klo 12-17.
Osoite: Vaasantie 11, Rytmikorjaamo, 1. kerros, huone B131.

Tarjoamme kahvit sekä mahdollisuuden some-profiilikuvan ottamiseen ilmaiseksi!

Uusi toimisto